torstai 17. tammikuuta 2019

Afrikassa ihan oikean "neekeriongelma" liikakansoituksena mitä ohjataan eurooppaan. Kun lisääntymiselle ei ole mitään rajoitteita niin ympäristö ylikuormittuu, myös muualla

Afrikassa ihan oikean "neekeriongelma" liikakansoituksena mitä ohjataan eurooppaan. Kun lisääntymiselle ei ole mitään rajoitteita niin ympäristö ylikuormittuu, myös muualla

Afrikasta ja Lähi-Idästä eurooppaan tulee tänne sopeutumatonta porukkaa todistettavasti raiskaamaan sekä harrastamaan muutakin väkivaltaa poskettomasti kaikkia yhteiskuntarauhan termejä rikkoen. Vaikka parhaansa nämä virkaloisemme tekevät peitelläkseen lastenraiskauksia etc. Oulussa tiettävästi yksi joukkoraiskattu tyttö menehtyi oman käden kautta raiskausten kauhujen seurauksena.


Katsokaa googlaten väkimääriä näissä perinteisen mustan Afrikan neekerivaltioissa joiden halki kulkee Niger-joki eli Neekerijoki suomeksi.

Niin sanottu "kansalaisaktivisti" amerikan neekeri M.Luther King vaati englanniksi oikeuksia neekereille: I want rights for niggers. Jostain kumman syystä neekerioikeudet unohdettiin ja nykyään pidetään ns. huuhaapiireissä kirjata ko tahot afroamericans-termillä, vaikka elokuvateollisuudessa missä lainataan elävää elämää neekerit edelleen puhuvat toisistaan neekereinä.

Neekerivaltioissa se oikea väkivalta on ihan oikeaa "rasismia" missä bantuneekerit syövät samaa kieltä puhuvia pygmejä, sekä polttavat, sekä paloittelevat albiinoneekereitä taikakaluikseen. Samoin kristityt ja muslimineekerit tappaavat toisiaan surutta silpoen miten milloinkin kuten olemme uutista nähneet ja kuulleet.




Jakomielitautista eikö vain? Eikö tämä ole "rasismia" kun valkoiset eivät saisi puhua neekereistä vaan he itse laskevat leikkiä neekereistä ja uhoavat toisilleen neekereinä.

Kun muistetaan mikä ja mitkä uhkaavat laittaa Afrikan monipuolisen faunan / eläimet sukupuuttojen partaalle sarvikuonoista, norsuista, gorilloista alkaen niin kyse on nimenomaan neekerisalametsästäjistä:

Seppo Lehto kulttuurihistorioitsija Tampereen yliopisto eduskunta- ja eurovaaliehdokas
https://eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com




Seppo Lehto ja Olli Heikkilä Pirkanmaan eurovaaliehdokkaat valkoisemman Suomen asialla. Lunta sataa, vaan kohta jälleen kevät, pääsemme oikeille vihreille, kommarivihreän ympäristön sijaan:
https://eurovaaliehdokkaat-pirkanmaa.blogspot.com

------------------------------------
https://neekeriongelma.blogspot.com/
---------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti